Opening Session 9 Aug

8:30 (30min) Tea/Coffee/Biscuits (Help Desk)

9:00 (15 min) Welcome, Peter Maggs, DEECD Elearning Unit

9:15 (10 min) The road ahead, John Thomas, TL21C Course Facilitator

9:25 (55 min) Keynote, Jenny Luca, Director of ICT and eLearning at Toorak College

10:20 (30 min) Morning Tea, Interviews to camera with Mark Shea

10:50 (40 min) What if discussions (Mel Cashen & Michelle Meracis)

11:50 (10 min) Choosing our project theme

12:00 (60 min) Collaborating in the Cloud (John Thomas & Lois Smethurst)

1:00 (45 min) Lunch, Interviews to camera with Mark Shea

1:45 (45 min) Exploring teamwork (Mel Cashen and Margo Edgar)

2:00 (50 min) IBL, Narissa Leung

2:50 (30 min) Where to next, John Thomas & Coaches

3:20 Close, Interviews to camera with Mark Shea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *